Restaurant Robot

TR01 is een transportrobot die is geïntegreerd met meerdere functies, zoals gezichtsherkenning, autonome navigatie, transport van objecten, veilige hindernissen vermijden en intelligente interactie.

Het is in staat serviesgoed voor voedsel en recycling te leveren voor hotels, objecten uit te drukken en afhaalpunten te leveren voor kantoren, waar het materiaal voor het hotel wordt vervoerd. Dankzij TR01 kunnen de arbeidskosten worden verlaagd en kan de efficiëntie van het werk duidelijk worden verbeterd.

Vijf intelligente systemen

Autonome positionering en navigatiesysteem

7-detectiesysteem, met inbegrip van laserradar, machinevisie, dieptevisie, enz. 56 sondes, zeer nauwkeurige indoor ongebaande navigatie, langdurige stabiele werking in complexe omgevingen.

Intelligent systeem om obstakels te vermijden

360 ° -laserscan, volledig waargenomen obstakel op een intelligente manier, reageren met een snelheid van een milliseconde, flexibele hindernissen vermijden.

Emotie-interactiesysteem

Op basis van de krachtige AI-interactie-engine kan de robot de stem herkennen, de semantische en toon aanpasbare expressies begrijpen.

Coördinatiesysteem

Gebaseerd op de intelligente cloud, kan het systeem verschillende machines coördineren om in hetzelfde gebied te werken, op deze manier kan het de efficiëntie helpen verbeteren.

Buitengewoon inductie systeem

24 paar infrarood fysieke waarnemingssondes, volledig bereik bewaken de items in de lade, gemakkelijk terug te brengen.

Producteigenschappen

Productvoordelen

Technische specificaties

Model TR01
SIze 500*500*120 mm
Loading capacity 40*25*20 cm
Net weight 60KG
Loading capacity of each tray 10KG
Charging Time 4H
Charging way manual/auto
Working time >10h
Standby time >48h
Maximum walking speed 1m/s
Maximum climbing slope ≤5°
Working life the normal operation 50000h